Objevte sílu jablečných kmenových buněk

Poslední dobou jsou v anti-age pečující kosmetice hojně skloňovaným pojmem kmenové buňky. Některé produkty obsahují kmenové buňky z opuncie nebo maliníku jiné z fazolí či jalovce nebo jiných rostlin a stromů. I my v Di Angelo Cosmetics se o nejnovější technologie a inovace v kosmetickém průmyslu zajímáme a chceme je dopřát také vám. Proto jsou kmenové buňky hlavní aktivní látkou našeho nejnovějšího séra Intense Stem Cell Serum, které jsme začátkem května 2021 uvedli na světový trh. V tomto článku se tak dozvíte nejen, co kmenové buňky vlastně jsou nebo jak působí na pokožku, ale i důvod, proč naše anti-agingové sérum obsahuje kmenové buňky extrahované z jablek.

Kmenové buňky: Přirozená součást našeho těla

Kmenové buňky se přirozeně vyskytují v lidském těle a jejich hlavní funkcí je regenerovat poškozené a nahradit odumřelé buňky. Jenže jak stárneme, tak v našem těle jejich počet zákonitě klesá. Zároveň se zpomaluje i jejich obnovující schopnost a zkracuje životnost. Tento proces navíc ještě urychlují nejrůznější nepříznivé vnitřní i vnější vlivy.

Anti-agingové Intense Stem Cell Serum, 30 ml, 2 450 Kč
Nyní je v prodeji exkluzivní limitovaná edice, která vznikla ve spolupráci s projektem www.jsemzena.cz. 12 % částky z prodeje tohoto produktu poputuje na charitativní účely projektu Jsem žena, jsem Evropa – zejména na Nadační fond AutTalk, Nadační fond Be Charity a Nadaci Krása pomoci.
Anti-agingové Intense Stem Cell Serum, 30 ml, 2 450 Kč
Nyní je v prodeji exkluzivní limitovaná edice, která vznikla ve spolupráci s projektem www.jsemzena.cz. 12 % částky z prodeje tohoto produktu poputuje na charitativní účely projektu Jsem žena, jsem Evropa – zejména na Nadační fond AutTalk, Nadační fond Be Charity a Nadaci Krása pomoci.

Fakta o jablečných kmenových buňkách

Ještě donedávna nikdo nejevil o trpká jablka švýcarské odrůdy Uttwiler Spätlauber moc velký zájem. Pak si ale vědci všimli, že jablka těchto jabloní se na větvích stále drží, zatímco z ostatních odrůd už dávno opadala a o schopnosti opomíjených jablek se začali více zajímat. Během výzkumů například zjistili, že při poškození kůry nebo samotných jablek vzniklé „ranky“ jabloň sama opraví. Nejzajímavějším objevem pro ně ale bylo, že jablečné kmenové buňky extrahované z této odrůdy mají vlastnosti, které se nejvíce podobají kmenovým buňkám lidským. Jejich výhodou oproti těm lidským ovšem je, že mají mnohem delší životnost. Při aplikaci na pokožku naše kožní buňky navíc chrání, regenerují a dokážou nastartovat tvorbu nových. Jsou tak skvělými pomocníky při redukci vrásek i zpevnění povadlé pleti.

Top 3 důvody, proč dát kmenovým buňkám z jablek šanci

  • Řešíte první vrásky nebo dokonce ty hluboké? Efektivnější omlazující aktivní látku než jablečné kmenové buňky snad ani nenajdete. Nejen, že prodlužují životnost našich vlastních buněk a ozdravují je, ale zároveň urychlují tvorbu nových. Proto dokážou významně zpomalit předčasné stárnutí pokožky bez ohledu na to, zda je dáno nesprávným životním stylem, věkem anebo geneticky.
  • Kmenové buňky z jablek kožní buňky také chrání před negativními účinky vnějších agresorů a UV záření.
  • Produkty s kmenovými buňkami extrahovanými ze švýcarské odrůdy jablek Uttwiler Spätlauber, ke kterým se řadí i Intense Stem Cell Serum, ve většině případů dokážou už do 14 dní zjemnit vrásky, které se tak rády tvoří u vnějších koutků očí. Naplno se ale unikátní omlazující efekt těchto kmenových buněk na pokožku projeví přibližně po 60 dnech pravidelné aplikace.

Už je vám asi jasné, proč je naše anti-agingové Intense Stem Cell Serum s jablečnými kmenovými buňkami učeno primárně pro potřeby zralé pokožky (obecně osobám starším 35 let). Pokud ale máte pocit, že by vám jejich omlazující účinek prospěl, anebo řešíte předčasné vrásky, můžete ho začít používat i dříve. Objevte sílu jablečných kmenových buněk na vlastní pokožku hned teď!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku