Ilustrace Ievy Ozoly zdobí naši limitku!

Jestli jste fanynkou značky Di Angelo Cosmetics, tak už určitě víte, že jsme na trh nedávno uvedli nové anti-agingové Stem Cell Serum. To je zároveň i prvním produktem řady Intense, která se zaměřuje především na potřeby náročné zralé pokožky. Možná ale nevíte, že je teď v prodeji také limitka tohoto séra. Vznikla ve spolupráci s cyklem projektů Jsem žena a zdobí ji nádherná kresba ilustrátorky Ievy Ozoly.

Ambasadorka značky Di Angelo Cosmetics Veronika Stirber s limitovanou edicí Intense Stem Cell Serum, kterou zdobí kresba ilustrátorky Ievy Ozoly.
Ambasadorka značky Di Angelo Cosmetics Veronika Stirber s limitovanou edicí Intense Stem Cell Serum, kterou zdobí kresba ilustrátorky Ievy Ozoly.

Z prodeje séra Intense Stem Cell Serum z limitované edice opatřené kresbou ilustrátorky Ievy Ozoly poputuje 12 % částky na charitativní účely projektu Jsem žena, jsem Evropa. Spolu s omlazením a regenerací své pokožky pomocí jablečných kmenových buněk, které sérum obsahuje, tak přispějete na Nadační fond AutTalk, Nadační fond Be Charity a Nadaci Krása pomoci.

O účincích séra Intense Stem Cell Serum

  • Po dosažení věku 35 let či se zpozorováním prvních hlubších vrásek lze o pokožce říci, že je zralá.
  • Taková pokožka bezpochyby vyžaduje mnohem účinnější péči než mladá. Proto je potřeba, aby kosmetika, kterou na pokožku aplikujete, měla zároveň omlazující, regenerační i hydratační efekt.
  • Všechny tyto požadavky splňuje naše anti-agingové sérum Intense Stem Cell Serum na jedničku. Navíc díky obsahu kmenových buněk z jablek na kožní buňky působí jako antioxidant a chrání je před nepříznivými vnějšími vlivy.
  • Kromě obličeje můžete účinky séra Stem Cell dopřát i svému krku a dekoltu.

Buďte krásná navenek i uvnitř a spolu se značkou Di Angelo Cosmetics prospějte své pokožce i společnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku