Dvojnásobná síla kmenových buněk pro dokonalé vyhlazení vrásek

Sérum s kmenovými buňkami na vyhlazení vrásek od Di Angelo Cosmetics

Nové Intense Stem Cell sérum – ještě lepší pro vyhlazení vrásek

V oblasti péče o pleť se neustále vyvíjíme a inovujeme, abychom vám mohli nabídnout ty nejlepší možné výsledky. Naše nové Intense Stem Cell sérum teď přináší dvojnásobnou sílu. Obsahuje dvakrát více kmenových buněk a dvojnásobné množství nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, což z něj dělá skutečný zázrak pro vyhlazení vrásek.

Kmenové buňky z odrůdy švýcarských jablek Uttwiler Spätlauber působí přímo na kožní buňky, regenerují je, zpevňují a chrání před stárnutím. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová zase proniká do hlubokých vrstev pokožky a poskytuje okamžitou a intenzivní hydrataci. Tato kombinace dokáže pleť nejen rozzářit, ale také viditelně vyhladit vrásky.

Účinné nejen k našemu krému Retinal

Kombinace Intense Stem Cell séra s naším oblíbeným krémem Retinal vytváří perfektní anti-aging rituál. Sérum připravuje pleť na aplikaci krému, zvyšuje jeho účinnost a pomáhá pokožce ještě lépe absorbovat aktivní látky. Kmenové buňky zlepšují obnovu buněk a kyselina hyaluronová hloubkově hydratuje, takže vrásky mizí mnohem rychleji.

Tuto úžasnou kombinaci ale nemusíte omezovat jen na náš krém Retinal. Intense Stem Cell sérum skvěle funguje také s jinými krémy, které máte doma. Jeho složky podporují a zesilují účinek jakéhokoli krému, který následně použijete. Vaše pleť bude vyživená, vypnutá a hydratovaná po celý den.

Zázračná kombinace kmenových buněk a kyseliny hyaluronové

Když používáte Intense Stem Cell sérum každý den, výrazně zlepšíte stav své pleti. Kmenové buňky nejen že zpomalují proces stárnutí, ale také chrání pleť před vnějšími vlivy, čímž zajišťují její mladistvý vzhled. Kyselina hyaluronová zase dodává okamžitou hydrataci, kterou potřebujete pro vyhlazení vrásek.

Pokud hledáte skutečně efektivní anti-aging péči, je Intense Stem Cell sérum tou správnou volbou. Vyzkoušejte ho nejen jako součást naší sady s krémem Retinal, ale přidejte ho do své každodenní péče o pleť a uvidíte rozdíl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku