Péče o dekolt i pro mladé

Tento týden bylo na sociálních sítích vidět řady blogerek, které reportují v plavkách z tropických dovolených pod rozpáleným sluncem. Nebylo možné si nevšimnout, že i přes jejich mladý věk se jim mezi prsama vlivem prudkého slunce začaly dělat první „varhánky“.

Pokožku prsou a dekoltu téměř po celý rok halíme pod svetříky, trička nebo košile a když ji najednou vystavíme prudkému slunci, byť ošetřenou krémem s ochranným uv faktorem, je z toho najednou dost v šoku. Rychle ztrácí hydrataci a i když svá prsa i dekolt pořád mažete, je to jedno z prvních spálených míst. I z toho důvodu se začínají objevovat malé první svislé vrásky mezi prsama.

Právě na tyto začínající vrásky a samozřejmě pak už vrásky markantní, jsme vytvořili krém No1 Bust.

No1 Bust je vysoce hydratačním krémem, který proniká hluboko do podkoží a tam blahodárně působí. Díky řadě přírodních ingrediencí a zejména výtažkům rostliny Pueraria Mirifica pokožku zvláčňuje, zpevňuje a napomáhá k obnovení tvorby kolagenu. Pleť, na kterou krém No1 Bust aplikujete se velmi brzy zpevní, bude pružnější a projevy stárnutí v podobě vrásek v dekoltu se začnou zlepšovat a dokonce mohou zmizet zcela. No1 Bust je vhodnou péčí po celý rok a v období tropických veder o to víc, protože koloidní 24k zlato, které je v krému také obsažené, pokožku zklidňuje a ozdravuje.

Krém hydratuje a zpevňuje dekolt i celé poprsí, a také pokožku na krku. Je lehký, snadno se roztírá a krásně voní. Velké ohlasy máme od uživatelek i na to, že je skvělý i na ruce a nehtová lůžka.

Náš tip – používejte No1 Bust po ranní i večerní sprše (nebo koupeli). Krém asi dvouminutovou masáží rozetřete na prsa, dekolt a krk. Zkušenost praví, že právě tuhle aplikaci si zamilují Vaši partneři a budou Vám s tím ochotně asistovat… 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku