Nejlepší péče proti stárnutí a vráskám.

Nejlepší péče proti stárnutí a vráskám? 
Každý dermatolog i každá kosmetička potvrdí, že nejlepší obranou proti předčasnému stárnutí pleti je její hydratace. A pro tu je naprosto klíčovým prvkem kyselina hyaluronová. V našem séru No1 Gold jí podporujeme ještě zlatem, glycerinem a vitamínem E.

Sérum No1 Gold s úžasnými výsledky je kombinací nejkvalitnější nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, šupinek 24 karátového zlata a vitamínu E.

Fantastické složení za účelem obnovení tvorby kolagenu, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a zpomalení procesů stárnutí je připraveno právě pro Vás.

Kyselina hyaluronová proniká hluboko do pleti a tam působí. Dokáže zajistit dlouhodobé udržení vlhkosti v pokožce a nastartovat omlazující procesy. V kombinaci se zlatem napomáhá k obnově kolagenu a zvýšení pevnosti.

Hyaluronové sérum No1 Gold je tak účinné, že už druhý den poznáte, že se ve vaší pleti děje něco dobrého. Budete cítit úlevu a zvýšenou pružnost. No1 Gold je úžasně efektivní a zaručeně hydratační produkt. Jeden z nejlepších na trhu, ne-li ten úplně top.

O tomto diskutuje “Nejlepší péče proti stárnutí a vráskám.

  1. IRENA PINCOVÁ napsal:

    Dobrý den, prosím můžete mě dát informace pro přípravek No1LIFT,děkuji vám
    Irena Pincová kosmetika Iren

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *