Vánoční a silvestrovské líčení v barvě roku 2020

Chcete se na Vánoce a během oslav příchodu roku 2021 třpytit, ale nevíte, po které barvě sáhnout? Co vyzkoušet trendy barvu letoška, kterou je klasická modrá? Se třpytkami na rty Angel Lips v odstínu Sapphire totiž zvládnete i hypnoticky modré líčení očí!

Proč byste ke slavnostnímu líčení rtů a očí měla použít právě glitry Angel Lips?

  • Třpytky na rty Angel Lips vydrží až 8 hodin, jsou voděodolné a s příchodem roku 2021 se s nimi můžete bez obav líbat. Jsou totiž neslíbatelné!
  • Vaše rty budou s Angel Lips nádherně třpytivé až na 8 hodin. Máme ale vyzkoušeno, že na rtech s přehledem vydrží i celou noc.
  • Aplikace glitrů je vážně snadná, takže za několik minut získáte uhrančivě blyštivé rty, které přitáhnou pozornost všech.
  • Nebudeme vám nic nalhávat. Třpytky Angel Lips nejsou balzám na rty, takže vaší puse nedodají hydrataci ani výživu. Díky speciální úpravě laserem jsou ale tak měkké a hladké, že za chvíli zapomenete, že je na rtech vůbec máte.

Tip: Aby třpytky Angel Lips na vašich rtech vydržely co nejdéle, nejezte nic mastného a nepijte nápoje s obsahem mléka nebo smetany. Tuky totiž rozpouštějí bázi, na které třpytky drží. Má to ale své výhody. Jsou to právě olejové odličovače, díky kterým glitry na rty Angel Lips snadno odlíčíte.

Věděla jste, že se třpytkami na rty Angel Lips můžete líčit také oči?
Věděla jste, že se třpytkami na rty Angel Lips můžete líčit také oči?

Zajímá vás, jak se s glitry na rty Angel Lips pracuje? Přečtěte si recenzi!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku