Nanopeptidy pro vyživené a ultra dlouhé řasy

Nanopeptidy jsou směsí aminokyselin, které tvoří základní stavební kámen všech buněk našeho těla. A právě díky nim je naše sérum na růst řas No.1 Lash tak účinné. Nanopeptidy totiž pronikají hluboko do kořínků řas, kde je na buněčné úrovni výrazně posilují a zároveň zabraňují jejich předčasnému vypadávání. Výsledkem jsou dlouhé, pevné, pružné a husté řasy. Není se tedy čemu divit, že je sérum na řasy No.1 Lash naším absolutním bestsellerem!

Jak nanopeptidy působí na řasy

  • Molekuly nanopeptidů jsou tak malé, že pronikají hluboko do folikul řas, kde řasy a jejich kořínky na buněčné úrovni regenerují a omlazují. Tak dochází ke zvýšení kvality a elasticity samotných řas.
  • Nanopeptidy mají navíc doslova kouzelnou moc kořínky řas vyživit a posílit, takže se prodlouží růstová fáze řas, které přestanou předčasně vypadávat. Proto můžete při pravidelném používání séra No.1 Lash získat řasy až o 7 milimetrů delší!
  • Jestli řešíte krátké nebo oslabené řasy, nanopeptidy jsou vaší volbou No.1! V koříncích řas obnoví mikrocirkulaci krve a zároveň je omladí. Vaše řasy budou zdravější, silnější a pružnější než kdy dřív.
  • První výsledky účinků séra No.1 Lash uvidíte už po 4 týdnech.

Tip: Sérum No.1 Lash můžete bez obav používat i s umělými řasami jako účinnou regeneraci vlastních řas, anebo ho nanášet na obočí. To krásné zhoustne a ztmavne.

Už na nic nečekejte a splňte si svůj sen o nekonečně dlouhých řasách tady a teď!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku