Top 3 důvody, proč do péče o pokožku zařadit i zlato

Málokdo ví, že zlato obsažené v kosmetických produktech po aplikaci na kůži proniká hluboko do pokožky, kde působí na buněčné úrovni. Dopřejte ho svému obličeji nebo dekoltu i vy! Zlato v kosmetice účinně redukuje nedokonalosti pleti, rozjasňuje ji a dobře ho snáší i velmi citlivá pokožka.

24kt zlato pomůže odstranit nedokonalosti pleti

Trápí vás nějaký ten pupínek nebo akné? Sáhněte po produktu s obsahem 24kt zlata. Podporuje produkci nových kožních buněk a pleť tak zbavuje starých, které nebyly v úplně nejlepší kondici. Navíc má protizánětlivé účinky, takže zamezuje vzniku komedonů všeho druhu. Možná že pupínky až tak neřešíte, ale zato vás trápí vrásky nebo pigmentové skvrny. I tady pomůže zlato. Je totiž velice efektivní anti-age složkou, která by neměla chybět v kosmetické výbavě žádné ženy se zralou pletí.

S 24karátovým zlatem dosáhnete rozjasnění pleti

Toužíte svému obličeji dodat přirozený jas? Pak namísto rozjasňovače začněte používat kosmetiku s 24kt zlatem, která ho rozzáří a dodá mu lehce nazlátlý tón. Jako bonus navíc se díky zlatu můžete těšit i na pružnější a hladší pleť.

24kt zlato v kosmetice zklidňuje citlivou a alergickou pokožku

Nesnese vaše citlivá kůže většinu kosmetických produktů? 24karátové zlato obsahuje vysoký podíl antioxidantů, které zmírňují červenání, podráždění i ekzémy. Zároveň zlepšuje mikrocirkulaci krve, a tak může dojít i k tomu, že dojde k významné redukci projevů kožních alergií.

Tipy na 2 nejlepší produkty s obsahem 24karátového zlata

Samozřejmě i mezi našimi pečujícími produkty No.1 najdete ty, které 24kt zlato obsahují.

Prvním z nich je omlazující hydratační pleťové sérum No.1 Gold s obsahem šupinek 24karátového zlata, nízkomolekulární kyseliny hyaluronové a vitaminu E.

Naším druhým „zlatým“ produktem je anti-age krém pro péči o dekolt a krk No.1 Bust. V jeho složení najdete 24kt zlato v koloidní formě, extrakt z kořene stromu pueraria mirifica, kyselinu jablečnou i výtažky z kořene anděliky lékařské.

Jste připravena zařadit 24karátové zlato do péče o pleť a dekolt? Volte kosmetiku No.1!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku