Sladká pomlázka s kosmetikou No.1

sladká pomlázka

Koledníci na Velikonoční pondělí, které letos připadá na 5. dubna, každoročně chodí od dveří ke dveřím a doufají, že dostanou pár kraslic nebo něco dobrého na zub. Vy ale nikam chodit nemusíte. Když na našem e-shopu nakoupíte za víc než 500 Kč, tak zlatý čokoládový zajíček Lindt dohopká až k vám domů spolu s objednanou kosmetikou No.1!

Až do 5. dubna 2021 od nás ke každé objednávce nad 500 Kč dostanete čokoládového zajíčka Lindt jako DÁREK!
Až do 5. dubna 2021 od nás ke každé objednávce nad 500 Kč dostanete čokoládového zajíčka Lindt jako DÁREK!

Který produkt si objednat?

  • Pokud toužíte po přirozeně dlouhých řasách a hustém obočí, můžeme vám jedině doporučit náš bestseller – růstové sérum na řasy No.1 Lash.
  • Pro hloubkovou hydrataci pleti, krku a dekoltu není nic snazšího, než si pořídit hyaluronové sérum No.1 Gold se šupinkami 24karátového zlata a vitaminem E.
  • Doslova prahnete po viditelném omlazení a vyhlazení vrásek v dekoltu a na krku? Spolehněte se na anti-age krém No.1 Bust. Jedině ten obsahuje unikátní pečující mix kyseliny jablečné, koloidního zlata a extraktů z pivoňky, anděliky, ženšenu a stromu pueraria mirifica.
  • Věřte nebo ne, ale s naším minerálním krém No.1 Lift nemají vrásky okolo očí šanci. Spolehlivě je totiž vyhladí už do 3 minut od aplikace!
  • Ráda byste Velikonocům v pohodlí domova dodala trochu barvy a lesku? Třpytky na rty, oči i tělo Angel Lips jsou pro to jako stvořené! Zvolíte smaragdově zelené, modré jako noční obloha nebo zlaté? Jestli ale dáváte přednost umírněnějším odstínům, najdete na našem e-shopu i glitry hned v několika tónech červené, růžové a fialové.

Sladká velikonoční nadílka spolu s vysoce efektivní pečující kosmetikou No.1 už na vás čeká! Využít ji můžete až do 5. dubna 2021.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku