Nalepené nebo vlastní?

Umělé nebo přírodní řasy?

Nesporná výhoda nalepených řas je fakt, že jsou dlouhé okamžitě. Jsou i krásné okamžitě, ale jen když máte štěstí na šikovnou řasařku v dobrém salonu. Nevýhodou je, že po cca dvou týdnech už tak krásné nejsou a vypadávají, takže musíte neustál docházet na opravy a doplnění.

Sérum na řasy No1 Lash Vám vytvoří dvojnásobnou délku řas, ale trvá to 4-6 měsíců. Máte ale vlastní krásné a zdravé řasy a nemusíte chodit na žádné opravy.

Pokud ale chcete mít dlouhé řasy hned anebo už máte řasy nalepené a jste s nimi spokojená, pak je to v pořádku. V tom případě stejně doporučujeme používat naše sérum No1 Lash, protože významně posiluje kořínky řas, takže budou méně vypadávat, ale hlavně Vaše vlastní řasy porostou – tím se prodlouží i celá aplikace a budete mít řasy nejen ještě delší, ale hlavně zdravější, protože celý proces nalepování řas ty Vaše vlastní dost ničí a oslabuje.

Spolupracujeme s desítkami salonů, kde nalepují řasy a naše sérum No1 Lash doporučují a prodávají jako regeneraci a posílení Vašich vlastních řas. Sérum je na vodní bázi a nenarušuje lepidlo, jakým máte umělé řasy nalepené, tak se nemusíte bát žádné reakce.

Nakonec nejspíš zjistíte, že vlastní dlouhé, krásné a zdravé řasy ničím nenahradíte 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku