Sérum na řasy nemá štípat

Často se nás ptáte:

Sérum nemá štípat v očích???
– ne, žádné sérum na růst řas NEMÁ štípat v očích. Pokud štípe, je to pravděpodobně způsobeno přítomností hormonů na růst řas, které jsou očím škodlivé a jejichž použití v kosmetice je zakázané. Naše sérum No1 Lash hormony nemá, proto neštípe.

Proč některá séra slibují nárůst už za 2 nebo 4 týdny???
– takhle rychle mohou řasy růst zase jen po hormonech. Na druhou stranu – opakovaně jsme viděli, že jak rychle některým uživatelkám řasy narostly, tak rychle zase vypadly, protože kořínek řas nemá sílu tak rychle vzrostlou řasu udržet.

Je to všechno fake!!!
– někdo prostě ničemu nevěří. Proto si náš kolega aplikuje sérum jen na jedno oko a na každém veletrhu je na stánku, aby se všichni mohli podívat, že řasy opravdu narostly na cca dvojnásobek, nejsou nalepené a ty kratší nejsou naopak ustřihnuté.

Co dodat? Sérum No1 Lash je na trhu už šestým rokem, prodáváme jej po celé Evropě a několika zemích mimo Evropu a prodává se pořád líp. Už tisícům uživatelek (i uživatelů) prodloužilo řasy zhruba na dvojnásobek a vytvořilo krásnější oči. Stoprocentně prodlouží a posílí řasy i Vám…

O tomto diskutuje “Sérum na řasy nemá štípat

    • miradiangelo napsal:

      Jak dlouho chcete. Řasy ale po cca 4-5 měsících dosáhnou svého maxima. Pak stačí natřít jednou za dva dny – jen na udržení délky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku