No1 Lift namísto chirurgie

Uvažujete o chirurgickém vyhlazení vrásek? Anebo o několikaměsíčním zmrazení obličejových svalů pomocí potravinových jedů?

Než přistoupíte ke vpichům anebo skalpelům, zkuste náš krém na okamžité odstranění vrásek No1 Lift.

Krém No1 Lift vypíná pleť do 3 minut, vyhlazuje i hlubší vrásky a váčky pod očima.
Vpichování umrtvovacích prostředků působí až po několika dnech a záleží, jak dobře jej někdo aplikoval.

Efekt krému No1 Lift drží 5-7 hodin (podle typu pleti) a pak se pleť navrací do své původní podoby.
Chirurgický lifting je na pořád, byť za několik let se musí opakovat, protože gravitace přemůže všechno. Pokud se tedy nepovede, nebudete „ráno zase v pohodě“.

No1 Lift obsahuje i dvojici účinných pečujících peptidů a dalších složek, určených pro omlazení pleti.
Potravinové jedy, vpichované do obličeje pro vyhlazení vrásek o pleť nepečují. Pouze umrtvují nervy a po jejich odeznění je vzhled mnohdy i horší, než předtím.

Jdete-li na večírek nebo schůzku, kde chcete vypadat o 10 let mladší, krém No1 Lift je Vaším nenahraditelným doplňkem. Na počkání udělá to, co potřebujete.
Chirurgický lifting, pokud se nepovede, Vás zbaví chuti na večírky vůbec chodit.

Opakovaným používáním krému No1 Lift (denně nebo ob den) navíc pokožka pracuje (vypíná se a uvolňuje), což se dá přirovnat k posilování. To vede (stejně jako posilování) k jejímu zpevnění a vyšší pružnosti. Efekt krému se při častějším opakovaném používání významně prodlužuje.
Pokud opakovaně používáte vpichování potravinových jedů, Vaše pleť je v neustálé tenzi a po odeznění efektu obličej ještě více „padá“, což je vidět zejména na víčkách a jemné pleti kolem očí. To vede k panice a zvyšování počtu aplikací – následně často pak právě k chirurgickému faceliftu, což je nenávratná změna a jak dnes vidíme – z dříve elegantních a krásných žen se v mnoha případech stávají zrůdičky.

Časově omezený efekt vypnuté pokožky a její pozdější návrat do původní podoby je velmi důležitým aspektem krému No1 Lift, neboť tak pleť regeneruje a dochází k podobnému uvolnění, jako při strečinku.

Cena krému No1 Lift je 990,- korun a balení při časté aplikaci vystačí na cca 4-6 měsíců

Pokud tedy shrnu vše uvedené nezávislým pohledem, je krém No1 Lift nezbytným doplňkem každé moderní ženy, která o svůj vzhled aktivně pečuje a nechce ztratit svou eleganci, šarm a přirozenost…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku