Okamžitý lifting díky No1 Lift je lepší než skalpel

Na prestižních kosmetických veletrzích, kde prezentujeme naše produkty profesionálům, často vídáme dámy, na kterých je znatelná záliba v kosmetické chirurgii. Upřímně myslím, že pokud někdo nemá vyloženě zdravotní problém – například víčka, tlačící na oči tak, že začnou trvalé bolesti hlavy a další podobné problémy, můžeme se skalpelu velmi elegantně vyhnout. A to zejména díky efektivní kosmetice.

Pokud uvažujete o nějaké formě omlazení obličeje anebo máte kolem očí vrásky, které už dlouho nedokážete kosmetickými produkty vyhladit, zkuste náš No1 Lift. Je to neobyčejný produkt, který bezprostředně po nanesení vyhladí vrásky kolem očí a Vy budete vypadat mladší o několik let. Tento efekt je okamžitý – vyhlazuje vrásky do cca 2 minut a vydrží kolem 4-7 hodin.

Jak to funguje? No1 Lift je minerální krém na bázi křemíku, který se vstřebá do vrchní části pokožky a zároveň na pleti vytvoří tenoučký neviditelný film. Tato vrstva začne vytvářet rovinu a s tím vyrovná i jemnou pleť kolem očí, čímž se vypnou všechny vrásky v této oblasti. Efekt krému No1 Lift je neuvěřitelný a pokud se na sebe budete dívat do zrcadla, vypadá to jako by Vám někdo před očima retušoval Váš vlastní obličej.

Efekt, který obvykle trvá 4-7 hodin se dá prodloužit tím, že nejprve na čistou odlíčenou a osušenou pleť nanesete vrstvu nízkomolekulární kyseliny hyaluronové. Doporučujeme samozřejmě náš No1 Gold, který obsahuje vysoce kvalitní kyselinu s nízkou molekulární hmotností a je plný úžasných ingrediencí, ale můžete použít jakoukoliv kyselinu hyaluronovou. Po jejím vstřebání naneste tenkou vrstvu krému No1 Lift. Tím efekt krému zesílíte a ten pak vydrží déle.

No1 Lift, pokud se používá opakovaně, nutí pokožku k vypínání a to se dá přirovnat ke cvičení nebo strečingu. Tím se pleť kolem očí zpevňuje a při dlouhodobém používání se vrásky postupně zmírňují samy. Krém navíc obsahuje dvojici aktivních peptidů, které rovněž působí na omlazení pleti.

Chcete-li tedy omladit svůj vzhled bez použití skalpelu, vyzkoušejte krém No1 Lift. Budete překvapeni jeho efektivitou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku