Věnujete pozornost také svému dekoltu?

V jistém věku začínáme pozorovat, že pokožka v dekoltu ztrácí svou pevnost a pružnost a pomalu se nám v něm začínají dělat vrásky.  

Často tento projev stárnutí pokožky řešíme menšími výstřihy, jednodílnými plavkami až ke krku a zapnutou košilí na všechny knoflíčky. To ale nemusíme…  

Na omlazení a zpevnění pokožky v dekoltu máme speciální krém – No1 Bust. Díky svým přírodním složkám působí právě na vyhlazení vrásek v dekoltu.  

No1 Bust je postaven zejména na výtažcích z rostliny Pueraria Mirifica, které mají schopnost vstřebat se do podkoží a tam vysoce hydratovat. Právě díky účinné hydrataci se buňky v podkoží doslova rozvinou, zpevní své vazby, obnoví se jejich mikrocirkulace a dojde i k lehkému zvětšení jejich objemu. Tím se pokožka dekoltu zpevní a vrásky se vypnou. No1 Bust obsahuje i koloidní 24k zlato, které napomáhá k pročištění buněk a obnovení vlastní tvorby kolagenu. Dekolt pak působí rozzářeným dojmem.  

Náš No1 Bust je jedním z mála produktů na trhu (ne-li jediným), který se na omlazení dekoltu specializuje a jeho vysokou efektivitu musíte sama poznat.  

120ml krému Vám vydrží kolem půl roku pravidelného používání a můžete ho získat za skvělých 1.650 korun.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku