Přirozené řasy jsou atraktivnější

Přirozené řasy od umělých poznáte na první pohled. Jsou-li umě nalepené formou řasa na řasu, pak až na pohled druhý, ale to je velmi vzácné. Ne, že bychom chtěli umělé řasy zatracovat – to vůbec ne. Pokud je chcete, jejich obrovskou výhodou je, že jsou dlouhé okamžitě. Nevýhodou ale je, že si nesmíte promnout oči ani po ránu, protože si je zlámete. Nesmíte ani do sauny, protože se odlepí a ze stejného důvodu nesmíte ani do bazénů…

Pokud už umělé řasy máte a uvažujete o jejich sundání, protože se nechcete v létě, které pomalu přichází, nijak omezovat, začněte už teď používat sérum na růst řas No1 Lash. Je na vodní bázi a nenarušuje lepidlo. Hlavně ale bude posilovat vaše vlastní řasy, a ty budou růst – i s těmi umělými, které na sobě mají nalepené.

Až tedy budete umělé řasy sundavat a bojíte se, že Vám zůstanou jen krátké štětinky namísto řas, No1 Lash Vaše vlastní řasy zregeneruje a prodlouží téměř na takovou délku, jako jste měla své umělé.

Na základě zkušeností stovek našich klientek – mít vlastní krásné a dlouhé řasy je prostě k nezaplacení a sérum No1 Lash Vám k tomu pomůže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku