Hydratace je klíčem ke kráse

Každý jsme si ve 20 letech mysleli, že krémy jsou pro staré. A slovem “staré” jsme zahrnovali všechny, kteří přesáhli 25 rok života 🙂

Je pravdou, že výživné a hutné pečující krémy jsou vhodnější pro vyzrálejší pleť, ale už od přelomu “náct – cet” je potřeba pleť dobře hydratovat. Kvalitní hydratace totiž významně oddaluje dobu, kdy se nám začínají tvořit první vrásky. Je-li pleť dobře hydratovaná, je pružnější, pevnější a ani častý smích ji nezačne tak brzy zvrásňovat.

Úžasnou a efektivní hydrataci nabízí náš produkt No1 Gold. Jedná se o nesmírně kvalitní nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou s řadou doplňkových ingrediencí. Pokud tvrdíme, že kvalitní, pak si za tím stojíme. Na trhu jsou “kyseliny hyaluronové”, kde je však samotné kyseliny hyaluronové tak málo, že Vám okamžitě stéká po ruce. Nejčastější koncentrace na dnešním trhu je 2%. Náš No1 Gold obsahuje celé 4% kyseliny hyaluronové. (Abyste rozuměli – 100% kyselina hyaluronová je bílý prášek, který se ředí v čisté vodě a tím vzniká vlastní gel, který pak nacházíte ve flakonech. Čím více prášku se ve vodě rozmíchá, tím účinnější pak produkt je.)

Společně s kyselinou hyaluronovou je pak v produktu No1 Gold také vitamín E, výtažky z hedvábí, glycerin a nepřehlédnutelné množství 24 karátového zlata. Všechno dohromady tvoří úžasný mix látek, které jsou nesmírně účinné k oddalování tvorby vrásek, vysoké hydrataci pleti a jejímu omlazení. Je skvělý jak samotný pro svůj viditelný omlazující účinek, ale také i jako sérum pod Váš oblíbený krém, jehož účinky ještě zesiluje.

No1 Gold je prostě produkt, který by Vám neměl chybět.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku