Vlastní krásně dlouhé řasy

Před dvěma týdny jsem se dala do řeči s jednou mladou ženou, která se u nás zastavila na stánku v Berlíně. Viděla a znala naše sérum a přišla se zeptat proč by si ho měla pořídit, když má krásně nalepené řasy (řasa na řasu) a má je dlouhé hned. Ukázala jsem jí své řasy, které mi díky séru No1 Lash povyrostly o obrovský kus a slečna uznala, že délka jejích umělých a mých přirozených řas je téměř stejná, jen já nemusím chodit každý týden na jejich doplnění a opravu.

Na další výhody séra oproti umělým řasám už neměla žádný argument: Zkuste si s umělými řasami po ránu promnout oči. Zajít do wellnessu a strávit desítky minut v sauně nebo páře. Jít si zaplavat beze strachu namočit si obličej a otřít si vodu z očí. Probouzet se beze strachu, kolik řas vám zase přes noc vypadlo a jak to bude ráno vypadat… Na všechny tyto námitky jsem dostala jen odpověď „Hmmm, v tom máte pravdu“ a naše sérum No1 Lash si koupila.

Proti umělým řasám osobně nic nemám a máme spoustu partnerských salonů na řasy, které naše sérum No1 Lash prodávají. Nenarušuje totiž lepidlo a posiluje kořínky řas. Může se tedy používat k jakýmkoliv umělým řasám. Ale naprostá většina majitelek umělých řas se jednou chystá tyhle umělé řasy sundat a chce mít své vlastní řasy stejně tak dlouhé, jako byla zvyklá. A k tomu jim pomáhá právě sérum na růst řas No1 Lash.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku