Roušky a suchá pleť: Víme, co pomůže!

Nikdy jste netrpěla na suchou pleť, ale ouha! Váš obličej je teď neuvěřitelně vysušený, pokožka se loupe a vy nevíte, jak svou pleť hodit zpátky do formy? Hydratujte ji pomocí hyaluronového séra No.1 Gold.

Nutnost nosit roušky a nemožnost zajít si na „profi“ kosmetické ošetření pleti se určitě dotkla každé z nás… A hlavně naší pokožky. Jestli netrpíte na ekzémy, alergie nebo dermatitidy a kvůli roušce se teď potýkáte s extrémně vysušenou pletí, která šupinatí, svědí, a navíc se na ní ještě udělaly ty zpropadené pupínky, nevěstě hlavu. Jediné, po čem vaše kůže volá, je dostatečná hydratace – zvyšte tedy příjem tekutin a začněte používat naše hyaluronové sérum No.1 Gold s 24karátovým zlatem, vitaminem E a hydrolyzovaným hedvábím!

Proč s hydratací pleti nejlépe pomůže právě hyaluronové sérum No.1 Gold?

• Obsahuje vysoce kvalitní nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, která pronikne do nejspodnějších vrstev pokožky, kde ji hydratuje na buněčné úrovni.

Jak hydratační sérum No.1 Gold působí na pleť?
Jak hydratační sérum No.1 Gold působí na pleť?

• Kromě kyseliny hyaluronové v něm najdete také šupinky 24karátového zlata, které je silným antioxidantem, působí proti volným radikálům a pleť zároveň omlazuje. Pokud tedy kvůli nošení roušky trpíte také na akné, sérum No.1 Gold je skvělou volbou – při pravidelném používání bude vaše pokožka nejen prozářená a sjednocená, ale zároveň zmizí i nevzhledné pupínky.

• Složení hydratačního séra No.1 Gold je tak propracované, že urychluje regeneraci pleti díky podpoře nové tvorby kolagenu v kůži.

• Sérum No.1 Gold obsahuje i další pečující složky jako vitamin E nebo hydrolyzované hedvábí.

A skvělá zpráva na závěr? Sérum můžete na dokonale vyčištěnou pleť nanášet samostatně jednou až dvakrát denně, anebo přes něj po vstřebání aplikovat svůj oblíbený krém. Pokud je vaše pokožka opravdu vysušená, zpočátku séra No.1 Gold nanášejte větší množství – vaše pleť bude opravdu hodně „pít“.

Nedělejte kompromisy! I s rouškou na obličeji můžete dosáhnout bezchybné a projasněné mladistvé pleti bez nerovností a nedokonalostí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku