Tipy na vánoční dárky od Di Angelo Cosmetics

Také se už nemůžete dočkat vánoční atmosféry a Štědrého dne? Letošní slavnostní chvilky prožité s rodinou nebo v malém kruhu přátel budou ještě výjimečnější, když vaše drahá polovička pod stromečkem najde jeden z našich 2 cenově zvýhodněných kosmetických vánočních balíčků. Věřte, že bude nadšená! Bestsellery Di Angelo Cosmetics totiž poskytnou exkluzivní péči i té nejnáročnější pokožce.

2 bestsellery Di Angelo Cosmetics

Malý kosmetický balíček za 2 550 Kč obsahuje náš absolutní bestseller – sérum pro růst řas No.1 Lash. Najdete v něm i efektivní hydratační sérum No.1 Gold. To kromě vysoce kvalitní nízkomolekulární kyseliny hyaluronové obsahuje šupinky 24karátového zlata pro omlazení pleti i očního okolí. Jeho velkou výhodou je, že zintenzivňuje účinek další péče, kterou na něj po vstřebání vaše láska nanese. Proto ho může bez obav kombinovat se svým oblíbeným pleťovým krémem.

3 ikonické produkty pro andělsky krásnou tvář, krk a dekolt

Také velký vánoční kosmetický balíček za 3 900 Kč obsahuje výše zmíněné bestsellery No.1 Lash a No.1 Gold. K nim jsme ale navíc přidali náš unikátní anti-age krém No.1 Bust, který je určen k omlazení pokožky dekoltu a krku. Jeho aktivními složkami jsou cenné výtažky z kořene stromu pueraria mirifica a koloidní 24karátové zlato. Při pravidelné aplikaci krém kůži nádherně zjemní a vyhladí všechny vrásky. Pokud ho bude vaše drahá nanášet i přímo na prsa, tak dojde nejen k jejich zpevnění, ale také mírnému pozvednutí.

Tak už víte, kterým z našich unikátních No.1 vánočních balíčků obdarujete svou manželku, přítelkyni, maminku, sestru, dceru nebo babičku?