Víme, proč toužíte po dlouhých a objemných řasách

Ať už jste nad tím někdy přemýšlela, nebo ne, nejspíš podvědomě toužíte po tom, aby byly vaše řasy opravdu vidět. I proto skoro každý den saháte po řasence, kterou – pro výraznější efekt – na řasy nanášíte klidně v několika vrstvách. Možná, že máte od přírody dlouhé a tmavé řasy, nicméně to neznamená, že nemohou být ještě delší, objemnější a tmavší i bez řasenky. Stačí používat naše růstové sérum na řasy No.1 Lash!

4 důvody, proč sníte o dlouhých a tmavých řasách

  • Dlouhé řasy jsou známkou dobrého zdraví. Čím delší a objemnější vaše řasy jsou, tím zdravěji na své okolí působíte. Pokud jsou ty vaše krátké či hodně vypadávají, pomůže vám sérum pro růst řas No.1 Lash, které řasy vyživuje už od kořínků a zároveň účinně zamezuje jejich vypadávání.
  • Tmavé a objemné řasy symbolizují mládí. Jestli chcete na opačné pohlaví působit mladistvějším dojmem, pak jsou výrazné řasy naprostou nezbytností. Opticky zvětší oči, zjemní rysy vašeho obličeje a v opačném pohlaví vyvolají ochranitelský pud.
  • Výrazné řasy každého zaujmou. Za slabými, řídkými či poškozenými řasami se otočí jen málokdo. Když ale zamrkáte očima rámovanýma dlouhými, tmavými a zdravými řasami, získáte si pohledy všech mužů i žen.
  • Dlouhé řasy zvyšují sebevědomí. Mnoho ženám stačí výrazné řasy k tomu, aby se okamžitě cítily sebevědomější, a to i bez použití make-upu nebo rtěnky. Pokud patříte mezi ně, není nic lepšího než své řasy svěřit do péče séra No.1 Lash a každý den se probouzet s vědomím, že k tomu, abyste si víc věřila už vlastně ani nepotřebujete řasenku.

Díky účinnému séru na růst řas No.1 Lash bez obsahu škodlivých hormonů vaše řasy zhoustnou, ztmavnou a vyrostou až na dvojnásobek své původní délky. Z extra dlouhých a výrazných řas se tak budete moci těšit po 3 měsících, ale první výsledky působení séra No.1 uvidíte už za 4 týdny pravidelné aplikace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku