Pivoňka lékařská: 3 anti-age účinky na pokožku

Extrakt z kořene pivoňky lékařské se po celá staletí využívá v čínském i japonském lidovém léčitelství. Jeho anti-age efekt je ale tak výrazný, že se čím dál častěji objevuje také ve složení kosmetických produktů. Zjistěte, jak výtažek z pivoňky působí na pokožku a objevte omlazující krém z portfolia Di Angelo Cosmetics, který tuto výjimečnou přírodní složku obsahuje.

Účinky extraktu z kořene pivoňky lékařské na pokožku

  • Výtažek z pivoňky kůži projasňuje a zesvětluje. Trápí vás pigmentové skvrny? Pak byste měla tuto aktivní látku zařadit do své běžné péče o pokožku. Například náš omlazující krém na krk a dekolt No.1 Bust kromě extraktu z pivoňky obsahuje 24karátové zlato v koloidní formě, kyselinu jablečnou, výtažky z anděliky lékařské, světlice barvířské, z kořene stromu pueraria mirifica a další pečující složky. Takže pokud nenosíte hluboké výstřihy a dáváte přednost rolákům jen proto, abyste maskovala pigmentové skvrny v dekoltu nebo na krku, budete je moci při pravidelné aplikaci krému No.1 Bust už brzy zahodit!
  • Na pokožku působí jako neinvazivní lifting. Jestli si čím dál víc všímáte přibývajících vrásek a drobných linek, pak také směle sáhněte po produktu s obsahem extraktu z kořene pivoňky lékařské. Podporuje totiž tvorbu nových kožních buněk a kolagenu v epidermis, protože proniká až do nejspodnějších vrstev kůže, kde ji efektivně regeneruje. Výsledkem je pevná, pružná, hladká a vypnutá pokožka.
  • Funguje jako ochranný štít. Výtažek z pivoňky má podobné antioxidační vlastnosti jako vitamin E. Kůži chrání před oxidačním stresem a zároveň má protizánětlivé, antibakteriální, vysoce hydratační a zklidňující účinky.

„Zatím jsem se nesetkala s něčím podobným, tak nemůžu porovnávat, ovšem na mě působí skvěle. Ani jsem nevěřila, že dosáhnu takových výsledků.“

Kamilka – spokojená uživatelka krému No.1 Bust
Krém na vyhlazení dekoltu s 24kt zlatem No.1 Bust, 120 ml, 1 650 Kč
Krém na vyhlazení dekoltu s 24kt zlatem No.1 Bust, 120 ml, 1 650 Kč

„Je to dobrý krém pro všechny, kteří nezapomínají v péči o sebe ani na svůj dekolt. Často vídám, že dáma je v obličeji vyplá jako mladá holka, ale krk má jako žena v přechodu. To se potom ty roky špatně zapírají. Tenhle krém krk a prsa vypne, takže většina vrásek zmizí. Já jsem spokojená.“

Klaudie – spokojená zákaznice, která na účinky krému No.1 Bust nedá dopustit

Jste připravena vyhladit vrásky z povrchu zemského? Nebo bychom měli raději říct z krku, dekoltu a případně poprsí? Na účinky extraktu z pivoňky obsaženého v krému pro omlazení a zpevnění pokožky dekoltu a krku No.1 Bust se můžete spolehnout!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *