Prozrazeno! Víme, co o vás říká tvar vašeho obočí

Běžně se o očích mluví jako o oknech do duše. Víte ale, že i obočí, které je rámuje o vás okolí dokáže leccos prozradit? Zjistěte, jaké povahové rysy se pojí s rovným, vysoce posazeným nebo nenápadným obočím a posuďte, jestli se u vás odborníci na „četbu“ obličeje trefili, anebo je to ve vašem případě pouhá fáma. Tak jako tak vám na konci článku poradíme, jak můžete do několika týdnů přirozenou cestou získat nejen hustší a výraznější obočí, ale také řasy.

Oblé obočí

Jestli vlastníte obočí, které je přirozeně zaoblené a bez jasně definovaného nejvyššího bodu, pak jste nejspíš velmi kreativní, laskavá a potřeby i tužby ostatních upřednostňujete před svými vlastními. Pří jakémkoliv rozhodování kromě svého úsudku berete v potaz i názory a pocity svého okolí.

Rovné obočí

Tento až maskulinní tvar obočí zdůrazňuje kořen nosu a zpravidla se jím mohou pyšnit ženy s ryze logickým uvažováním, které nemají problém s asertivitou. Pokud mezi ně patříte i vy, tak se určitě velmi často řídíte pořekadlem: „Dvakrát měř, jednou řež.“

Šikmé obočí

Diagonálně vedená varianta rovného obočí o vás na základě ostrosti jeho úhlu prozrazuje, jak moc unáhleně a emočně reagujete na běžné i nenadálé životní situace.

Rovné nebo zaoblené? Tenké nebo husté? Najděte tvar svého obočí a zjistěte, co o vás prozrazuje vašemu okolí.
Rovné nebo zaoblené? Tenké nebo husté? Najděte tvar svého obočí a zjistěte, co o vás prozrazuje vašemu okolí.

Vysoce klenuté obočí

Jste nositelkou vysoce klenutého obočí? Pak nemáte problém rychle se rozhodovat. Ve většině případů se ale necháváte unést emocemi namísto toho, abyste se zamyslela i nad fakty.

Výrazně klenuté obočí

Jestli se pyšníte obočím s výrazně definovaným nejvyšším bodem, jste hodně tvrdohlavá, ale také citlivá, zdrženlivá a chvíli vám trvá, než se při setkání s novými lidmi uvolníte.

Vysoce posazené obočí

Až aristokraticky vysoko posazené obočí o vás říká, že jste snílek a máte vytříbený vkus i tendence k perfekcionismu, což někdy přechází až do sebekritiky a pochybách o správnosti vlastních názorů.

Nízko posazené obočí

Býváte příliš opatrná a zdrženlivá. Ne vždy to musí být na škodu, ale pozor, abyste pak v budoucnosti nelitovala všeho, co jste se nikdy neodvážila udělat.

Dlouhé obočí

Jako majitelka dlouhého obočí jste hodně společenská a býváte obklopena spoustou lidí. Poslouchat jejich problémy a nabízet jim vhodná řešení vás takřka nikdy neunaví. Naopak. Dobíjí vás to pozitivní energií.

Krátké obočí

Jestli je vaše obočí spíše krátké a začíná u vnitřního a končí u vnějšího koutku oka, pak jste pravý opak nositelek toho dlouhého. Přítomnost příliš velkého počtu lidí vás dokáže pořádně vyšťavit, a tak se obklopujete jen několika málo, zato opravdu blízkými přáteli.

Husté obočí

Jste majitelka trendy „bushy“ obočí? Tak to o vás značí, že jste zdravě sebevědomá a přímá. Jen si dejte pozor na to, abyste na ostatní nepůsobila jako člověk, který si o sobě myslí, že „všude byl a všechno už dávno zná“.

Tenké obočí

Přirozeně tenké nebo přirozeně husté obočí přílišným trháním ztenčené na minimum dokáže se sebevědomím pořádně zamávat. Na druhou stranu nejste až agresivně průbojná a nemáte sklony bezmyšlenkovitě vnucovat svůj názor ostatním.

Růstové sérum na řasy No.1 Lash funguje také na obočí.
Růstové sérum na řasy No.1 Lash funguje také na obočí.

Našla jste se v některém typu obočí, anebo jejich kombinaci? Pokud se vám význam vašeho obočí zamlouvá, tak ho pořádně zdůrazněte pomocí našeho séra pro růst řas No.1 Lash, které lze aplikovat také na obočí. Kromě toho, že už po pár týdnech pravidelného používání přirozeně zhoustne, začnou chloupky růst i na „hluchých“ místech, která jste dříve musela vyplňovat očním stínem, pudrem nebo tužkou na obočí. Kromě dokonalého obočí si s produkty Di Angelo Cosmetics můžete dopřát komplexní andělskou péči o pleť, oční okolí, krk i dekolt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *