Nové Intense Stem Cell Serum je tu

Před dvěma dny se rodina pečujících produktů Di Angelo Cosmetics rozrostla o novou exkluzivní řadu Intense určené potřebám náročné zralé pleti. Současně s ní světlo světa spatřilo zbrusu nové anti-agingové Intense Stem Cell Serum s kmenovými buňkami z jablek pro efektivní omlazení a ochranu pokožky před vnějšími agresory.

Hlavní účinnou složkou séra, které lze aplikovat na obličej, krk i dekolt jsou kmenové buňky extrahované ze švýcarských jablek vzácné odrůdy Uttwiler Spätlauber. A jak působí na pokožku? Zpomalují její stárnutí a chrání ji před vnějšími agresory, od UV záření přes znečištění až po studený vítr. Zároveň ji zpevňují, viditelně vyhlazují vrásky i drobné linky a zpomalují jejich další tvorbu.

Anti-agingové Intense Stem Cell Serum, 30 ml, 2 450 Kč

Ve složení Intense Stem Cell Serum nechybí ani hloubkově hydratační sodná sůl kyseliny hyaluronové o nízké molekulární hmotnosti. Ta pokožku navíc zjemní, a pokud je povadlá, dopřeje jí bezbolestný lifting. Kromě sérum obsahuje i glycerin, který účinky výše zmíněné složky výrazně posiluje.

Další neméně významnou aktivní látkou anti-agingového séra Intense Stem Cell Serum je výtažek z puchratky kadeřavé. Tuto mořskou řasu se silnými antioxidačními vlastnostmi možná znáte jako irský mech. Věřte, že si ji vaše pokožka zamiluje, protože je bohatá na nenasycené mastné kyseliny, minerály, vitaminy skupiny B a vitamin C.

Tak už na nic nečekejte a objevte omlazující sílu kmenových buněk ze švýcarských jablek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku