Vyhlaďte vrásky v dekoltu

Trápí Vás vrásky v dekoltu? Péčí o pleť stráví každá žena a v poslední době i řada mužů spoustu času. Do pleti investujeme i spoustu peněz a snažíme se udržet si mladistvý vzhled. Co však oblast krku a dekoltu? Ne nadarmo se říká, že dekolt prozrazuje náš opravdový vzhled a měli bychom se o něj trochu víc starat.

Právě pro dekolt jsme vytvořili skvělý krém No1 Bust, který vyhlazuje vrásky v dekoltu i na krku.

Každý den večer, vždy po koupeli nebo sprše, kdy máte otevřené póry, aplikujte přiměřené množství krému a jemnou masáží zapracujte krém do pokožky dekoltu, krku i prsou samotných.

Už během několika málo dnů uvidíte rozdíl. Pleť v dekoltu, ošetřená krémem No1 Bust bude pevnější, pružnější a pomalu se vytratí jak spánkové vrásky v dekoltu, tak vrásky vytvořené věkem. Díky vysokému obsahu výtažků z rostliny Pueraria Mirifica můžete pozorovat i lehké zpevnění a zvětšení objemu Vašich prsou.

Hlavním účinkem krému na dekolt No1 Bust je však sametově hebká pleť Vašeho dekoltu, který můžete pořád hrdě odhalovat v elegantních košilích a otevřených topech. Jedno balení obsahuje 120ml a vydrží rozhodně alespoň půl roku.

Krém No1 Bust nabízíme i pro profesionální kosmetická studia v kabinové verzi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku