Hladký dekolt! Jak na něj?

Jak na krásně hladký dekolt?

Rozhalené volné košile nebo halenky a topy bez ramínek jsou v létě více než příjemné na nošení. Dávají nám hravost, svůdnost, ale hlavně pohyb bez omezení a možnost chytat sluneční paprsky větší plochou těla. Je to prostě ženský způsob vyjádření nálady.

Pro jejich bezstarostné nošení chceme mít krásný dekolt. Sametově hebkou pokožku dekoltu, krku a samozřejmě pevná prsa.

To je snadné, pokud je nám pod 30, ale pokud jsme maličko starší, začínáme v dekoltu i na krku pozorovat spánkové vrásky nebo lehce povolenou pleť. O gravitaci, která působí na prsa ani nemluvím.

Tyhle starosti řeší jeden výjimečný krém – No1 Bust. Je to krém, postavený na vysokém procentu výtažku z rostliny Pueraria Mirifica. Je to doslova zázračný extrakt a pokud si vyhledáte co všechno v těle výtažky z této rostliny spravují, budete se jen divit.

Co je na krému No1 Bust tak skvělé?

Hlavní předností krému No1 Bust je, že dokáže maximálně hydratovat pokožku a tím jí vrátit její pevnost, pružnost a hebkost na dotyk. Nehledě na to, že ruku v ruce se zpevněním pokožky jde i lehoučké pozvednutí a zpevnění prsou samotných. Postará se nejen o hladký dekolt, ale i o vypnutí pokožky na krku.

Při jeho každodenním používání poznáte již během několika dnů jeho účinek. Aplikovat jej doporučujeme vždy večer po sprše nebo koupeli. Osušit pokožku a krém krouživými pohyby vmasírovat do celé plochy dekoltu, prsou i krku.

Možná k aplikaci můžete pozvat přítele nebo manžela, kterému tím určitě uděláte radost 😊

Pokud již pozorujete změny ve Vašem dekoltu, pak je No1 Bust ideálním pomocníkem. Má příjemnou vůni i texturu a obsahuje částečky 24karátového zlata. Jeho ingredience obecně napomáhají ke zpevnění pleti a navrací ji pružnost.

Jeho obsah je 120ml a vystačí minimálně na 4-5 měsíců každodenního používání. Na No1 Bust, který běžně stojí 1.250 korun se navíc až do konce února vztahuje 15% sleva s použitím kódu „bust“, který zadáte v košíku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku