Vánoční balíčky

výhodné vánoční balíčky Di Angelo Cosmetics

Pro letošní vánoce jsme pro Vás vytvořili limitovanou edici exkluzivních vánočních produktů, kde najdete naše produkty v luxusním balení. Všechny vánoční balíčky jsou cenově zvýhodněné a nádherně zabalené.

Vyrobili jsme pro tuto edici exkluzivní krabičky, kde jsou produkty hezky uspořádané a pevně uložené. Celé balíčky jsou navíc převázané zlatou stuhou a tím připravené ke předání obdarovanému. Anebo si můžete udělat radost jen pro sebe a získat tak výhodnější cenu našich produktů.

Ať už si zvolíte ten nejmenší vánoční balíček, kde je naše skvělé sérum na růst řas No1 Lash společně s efektivním hydratačním produktem No1 Gold anebo si vyberete ten největší, kde jsou všechny naše produkty pohromadě, rozhodně někomu uděláte velkou radost.

Naše sérum No1 Lash se v letošním roce stalo jedním z nejpopulárnějších produktů ve své kategogorii a zavítalo na nové evropské i vzdálené trhy. Stejně tak se rozeběhla naše poslední novinka – omlazující sérum INTENSE Stem Cell s kmenovými buňkami vzácné odrůdy švýcarského jablka.

Právě INTENSE Stem Cell nastartoval celou novou řadu, ve které připravujeme další 2 produkty na první polovinu příštího roku. Příští rok bude obecně ve znamení novinek, neboť jsme se rozhodli přivést na svět i zbrusu novou řadu profesionální pečující kosmetiky, určené do kosmetických salonů.

Věříme, že Vám naše vánoční balíčky udělají radost, a z toho se těšíme. Přejeme Vám štastný výběr.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA ImageZměna obrázku